Simulare - SSMB GoCargo - Freight, Logistics & Transportation Website Template

Întrebări Frecvente
Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF "Carol Davila"

1. Când se va desfășura Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila”?

Ediția a IX-a a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” are loc pe data de 19 mai 2018.

2. Cum mă înscriu?

Pentru a vă înscrie trebuie să vă creați un cont pe site, completând formularul de la secțiunea “Înregistrare”. Ulterior, va trebui să plătiți taxa de participare în contul Societătii Studenților în Medicină din București, deschis la BRD, sucursala I.C. Brătianu: RO69BRDE410SV72489444100, CUI=18797296. Plata taxei se poate face prin depunere la ghișeu, transfer bancar, dar și prin internet banking. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal, etc).

În cazul în care plata este efectuată de către altă persoană decât participantul, vă rugăm să specificați acest aspect în momentul achitării taxei. Când se efectuează plata, indicați numele participantului/participanților pentru care se achită în rubrica “Mențiuni".

Pentru a finaliza înscrierea va trebui să încărcați dovadă de plată în câmpul „Dovada de plată” pe care îl găsiți în secțiunea “Contul meu”. Dacă totul a fost corect realizat, veți primi o confirmare a înscrierii din partea echipei noastre.

3. Care este perioada de înscriere?

Perioada în care vă puteți înscrie la Simulare este 26 februarie - 13 aprilie 2018.

4. Care este cuantumul taxei de participare?

Cuantumul taxei de participare este 80 de lei și NU include eventualele comisioane percepute de bancă.

5. Până când pot plăti taxa?

Puteți plăti taxa până pe data de 13 aprilie 2018, ora 23:59.

6. Unde plătesc taxa?

Taxa se achită în contul Societătii Studenților în Medicină din București, deschis la BRD, sucursala I.C. Brătianu: RO69BRDE410SV72489444100. Plata taxei se poate face prin depunere la ghișeu, transfer bancar, dar și prin internet banking. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal, etc).

În cazul în care plata este efectuată de către altă persoană decât participantul, vă rugăm să indicați la „Mențiuni” numele participantului/participanților în momentul în care se achită taxa.

7. Când primesc confirmarea încărcării dovezii de plată?

Confirmările nu se efectuează automat, din acest motiv nu ar trebui să vă îngrijorați în caz că încă nu ați primit validarea. Acestea se vor realiza în cel mult două săptămâni de la încarcarea dovezii de plată.

8. Cine poate participa la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila”?

La simulare poate participa orice elev de liceu care se pregătește în vederea susținerii examenului de admitere, indiferent de clasă.

9. Cine concepe subiectele examenului de Simulare?

Grilele sunt realizate de cadre universitare ale Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”.
Au mai rămas
până la Simularea Examenului de Admitere!


Powered by:

http://www.westgatestudios.ro/


Calendar

 • 26 Februarie

  Lansarea oficială a site-ului Simulării

  Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

 • 26 Februarie

  Începerea înscrierilor

  Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

 • 13 Aprilie

  Ultima zi de înscrieri pe site-ul oficial al Simulării

  Ultima zi de înscriere pe site-ul oficial al Simulării. Ulterior, pentru a finaliza procesul de înscriere, va trebui să vă realizați un cont și pe platforma Universității. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

 • 18 - 27 Aprilie

  Perioada de înscriere pe platforma Universității

  În această perioadă are loc ultima etapă a procesului de înscriere la Simulare. În data de 17 Aprilie veți primi un email cu linkul către platforma Universității pentru a completa o serie de date și astfel veți finaliza înscrierea. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

 • 19 Mai

  Simularea examenului de Admitere

  A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

Testimoniale