Simulare - SSMB
Simulare - Regulament

Regulament
Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF "Carol Davila"

Regulamentul Simulării Examenului de Admitere


ÎNSCRIEREA PARTICIPANȚILOR

1.Perioada de înscriere la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București este între 26.02.2018 – 13.04.2018.

2.Particpanții, pentru a se înscrie la Simulare, trebuie, în primul rând, să își creeze un cont pe site-ul oficial al Simulării, http://www.ssmb.ro/Simulare, la secțiunea „Înregistrare”.

3.Ulterior, participanții trebuie sa achite taxa aferentă examenului, în valoare de 80 RON, în contul Societății Studenților în Medicină din București, deschis la BRD, sucursala I.C. Brătianu: RO69BRDE410SV72489444100, CUI=18797296. Plata taxei se poate face prin depunere la ghișeu, transfer bancar, dar și prin internet banking. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal, etc). În cazul în care plata este efectuată de către altă persoană decât participantul, aceasta trebuie să specifice la „Mențiuni” numele participantului/participanților în momentul în care se achită taxa. Taxa este NERETURNABILĂ!

4.Într-o etapă ulterioară, chitanța doveditoare achitării plății taxei de înscriere trebuie adăugată sub formă de fotografie (având extensia .jpg sau .jpeg, pana în dimensiunea de 3MB), în Contul personal, pe site-ul oficial al Simulării, la Secțiunea „Cont” -> “Contul Meu”.

5.Participanții trebuie sa realizeze cele prezentate la punctele 2, 3 și 4, pană la data de 13.04.2018.

6.Participanții vor primi pe adresa de email prin care și-au configurat Contul, confirmarea verificării achitării taxei in termen de cel mult două săptămâni de la încărcarea dovezii de achitare a taxei în Contul personal.

7.Ulterior, pentru a finaliza procesul de înscriere la Simulare, participanții trebuie sa își configureze un cont în baza de date a Universității și sa completeze o serie de date despre participant. Aceștia vor primi pe adresa de email prin care și-au configurat contul de pe site-ul oficial al Simularii un link către platforma Universității, pe data de 17.04.2018. Această etapa a procesului de înscriere se va desfășura în perioada 18.04.2018 – 27.04.2018.

8.Dupa finalizarea tuturor pașilor procesului de Înscriere prezentați mai sus, participantul este oficial înscris la Simularea Examenului de Admitere.

9.Repartiția participanților în locațiile și sălile de examen va fi afișata pe site-ul oficial al Simulării cu o saptămână înaintea desfășurării examenului.


DESFĂȘURAREA EXAMENULUI

1.Accesul participanților în sala de examen se va face începând cu ora 9:30 numai pe baza Cărtii de Identitate și a dovezii de achitare a taxei de participare.

2. La ora 10:00 ușile sălilor de examen se închid iar din acest moment accesul în sală este interzis. Totodată, timp de o oră, nu este permisă părăsirea sălii de examen. După această perioadă, participanții pot părăsi temporar sală, pe rând și cu condiția de a fi însoțiți de un Supraveghetor.

3. Este strict interzis ca participantul să aibă asupra sa în timpul examenului:

 • - Materiale informative, foi și caiete de orice fel;

 • - Sticle de apă/suc etichetate;

 • - Articole vestimentare largi;

 • - Mâncare, tigări, băuturi alcoolice;

 • - Pixuri; comisia se angajează să pună la dispoziția participanților pixuri;

 • - Orice fel de aparat electronic- inclusiv calculatoare, telefoane mobile și ceasuri cu afișaj electronic;

 • - Aparate ce emit şi recepţionează unde radio. În sală vor exista echipamente ce permit detectarea acestor aparate, participantul ce va avea asupra sa un astfel de aparat va fi eliminat din Examen şi lucrarea sa va fi anulată; Excepţie fac condiţiile medicale ce necesită utilizarea unor astfel de aparate;

 • Orice obiect personal cu care participanții intră în sală va fi înmânat Supraveghetorilor și etichetat. Bunurile vor putea fi recuperate după încheierea examenului și corectarea lucrării proprietarului.

4. Dacă în sală este detectat un echipament bluetooth activat, începerea examenului va fi amânată până în momentul dezactivării bluetooth-ului pornit.

5. În timpul examenului:

 • -Participanții nu au voie să vorbească între ei; eventualele intrebări sau nelămuriri vor fi adresate celui mai apropiat Supraveghetor, fără a-i deranja pe ceilalți participanți. Orice conversație între participanți va fi sancționată cu anularea lucrării și eliminarea din Examen.

 • -Dacă unui participant i se face rău în timpul examenului și dorește să părăsească sala, acesta va anunța cel mai apropiat Supraveghetor și va fi însoțit în afara sălii. Dacă starea de sănătate îi permite să revină în sală, el își va putea continua Examenul, fără ca timpul efectiv de lucru să fie prelungit.

6. Predarea lucrării se face numai după terminarea timpului efectiv de lucru. Dacă un participant dorește să predea lucrarea înaintea expirării celor 2 ore 30 minute de lucru, aceasta va fi anulată, considerându-se că participantul a renunțat la Examen.

7. Șeful Comisiei este indreptățit să verifice orice suspiciune de fraudă. Dovedirea oricărei încercări de fraudare a Examenului va fi sancționată cu eliminarea din sală și anularea lucrării.

8. Pe tot parcursul Examenului va fi afișat, într-un loc vizibil tuturor candidaților, timpul efectiv de lucru rămas.

9. După expirarea celor 2 ore 30 minute, Șeful de comisie va anunța încheierea Examenlui. Participanții au obligația de a lăsa pixurile jos, de a întoarce foaia de examen pe dos și de a aștepta ca Supraveghetorii să le ridice lucrarea de pe masă. Orice tentativă de a mai scrie după terminarea celor 2 ore 30 minute va fi sancționată cu anularea lucrării.

10. După strângerea tuturor lucrărilor, participanții vor aștepta în bancă să fie strigați de către Corector. Părăsirea sălii înainte de a asista la corectarea lucrării va fi considerată drept renunțare la Examen și sancționată cu anularea lucrării.

11. Corectarea se face în prezența participantului și a unui martor. Ambii au obligația de a urmări corectarea și de a semnala eventualele erori. Nu există posibilitatea anonimatului în afişarea rezultatelor.

12. După corectarea lucrării proprii și pe cea a martorului, participantul își poate recupera obiectele predate Comisiei la intrarea în sala şi poate părăsi sala.

REGULAMENT DE CONTESTAȚII

1. Contestaţiile se pot depune referitor la conținutul subiectelor și/sau pentru rezultatul personal.

2. Contestaţiile referitoare la conţinutul subiectelor se vor depune în ziua examenului, ulterior desfăşurării acestuia, în intervalul orar 15:00-17:00, în cadrul Palatului Facultăţii de Medicină, Bld. Eroii Sanitari, nr. 8.

3. Contestaţiile referitoare la rezultatul personal se vor depune Marți, 22.05.2018, după afișarea rezultatelor, în intervalul orar 10:30-12:00, în cadrul Palatului Facultăţii de Medicină, Sediul Societății Studentilor în Medicină din București, Bld. Eroii Sanitari, nr. 8. Soluționarea contestațiilor se va realiza în aceeași zi cu depunerea acestora.

4. Este permisă depunerea contestațiilor doar de către participant și nu de către o altă persoană.

5. Pentru a depune contestație, participantul trebuie să prezinte actul de identitate și dovada plății, la momentul depunerii acesteia.

6. În sala de contestaţii este permis doar accesul participanţilor la examen, care respectă criteriile menţionate anterior.ECHIPA SIMULĂRII VĂ UREAZĂ SUCCES!Au mai rămas
până la Simularea Examenului de Admitere!


Powered by:

http://www.westgatestudios.ro/


Calendar

 • 26 Februarie

  Lansarea oficială a site-ului Simulării

  Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

 • 26 Februarie

  Începerea înscrierilor

  Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

 • 13 Aprilie

  Ultima zi de înscrieri pe site-ul oficial al Simulării

  Ultima zi de înscriere pe site-ul oficial al Simulării. Ulterior, pentru a finaliza procesul de înscriere, va trebui să vă realizați un cont și pe platforma Universității. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

 • 18 - 27 Aprilie

  Perioada de înscriere pe platforma Universității

  În această perioadă are loc ultima etapă a procesului de înscriere la Simulare. În data de 17 Aprilie veți primi un email cu linkul către platforma Universității pentru a completa o serie de date și astfel veți finaliza înscrierea. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

 • 19 Mai

  Simularea examenului de Admitere

  A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

Testimoniale

Despre noi

ssmb
" Non scholae, sed vitae discimus"

Spre Site-ul SSMB
Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti cunoscută şi sub abrevierile SSM sau SSMB, a fost înfiinţată la 1 ianuarie/13 ianuarie 1875, la şase ani după întemeierea Facultăţii de Medicină din Bucureşti şi la optsprezece ani după prima societate ştiinţifică a medicilor din Bucureşti (Societatea Medicală Ştiinţifică – 1857).
© Copyright 2017 - Societatea Studenților în Medicină din București. Toate drepturile rezervate.