Simulare - SSMB
Simulare - SSMB

Regulament
Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF "Carol Davila"

Regulamentul Simulării Examenului de Admitere

1.Accesul participanților în sala de examen se va face începând cu ora 9:30 numai pe baza Cărtii de Identitate și a dovezii de achitare a taxei de participare.

2. La ora 10:00 ușile sălilor de examen se închid iar din acest moment accesul în sală este interzis. Totodată, timp de o oră, nu este permisă părăsirea sălii de examen. După această perioadă, participanții pot părăsi temporar sală, pe rând și cu condiția de a fi însoțiți de un Supraveghetor.

3. Este strict interzis ca participantul să aibă asupra sa în timpul examenului:

 • - Materiale informative, foi și caiete de orice fel;

 • - Sticle de apă etichetate;

 • - Articole vestimentare largi;

 • - Mâncare, tigări;

 • - Pixuri; comisia se angajează să pună la dispoziția participanților pixuri;

 • - Orice fel de aparat electronic- inclusiv calculatoare, telefoane mobile și ceasuri cu afișaj electronic;

 • - Aparate ce emit şi recepţionează unde radio. În sală vor exista echipamente ce permit detectarea acestor aparate, participantul ce va avea asupra sa un astfel de aparat va fi eliminat din Examen şi lucrarea sa va fi anulată;

 • Orice obiect personal cu care participanții intră în sală va fi înmânat Supraveghetorilor și etichetat. Bunurile vor putea fi recuperate după încheierea examenului și corectarea lucrării proprietarului.

4. Dacă în sală este detectat un echipament bluetooth activat, începerea examenului va fi amânată până în momentul dezactivării bluetooth-ului pornit.

5. În timpul examenului:

 • -Participanții nu au voie să vorbească între ei; eventualele intrebări sau nelămuriri vor fi adresate celui mai apropiat Supraveghetor, fără a-i deranja pe ceilalți participanți. Orice conversație între participanți va fi sancționată cu anularea lucrării și eliminarea din Examen.

 • -Dacă unui participant i se face rău în timpul examenului și dorește să părăsească sala, acesta va anunța cel mai apropiat Supraveghetor și va fi însoțit în afara sălii. Dacă starea de sănătate îi permite să revină în sală, el își va putea continua Examenul, fără ca timpul efectiv de lucru să fie prelungit.

6. Predarea lucrării se face numai după terminarea timpului efectiv de lucru. Dacă un participant dorește să predea lucrarea înaintea expirării celor 2 ore 30 minute de lucru, aceasta va fi anulată, considerându-se că participantul a renunțat la Examen.

7. Șeful Comisiei este indreptățit să verifice orice suspiciune de fraudă. Dovedirea oricărei încercări de fraudare a Examenului va fi sancționată cu eliminarea din sală și anularea lucrării.

8. Pe tot parcursul Examenului va fi afișat, într-un loc vizibil tuturor candidaților, timpul efectiv de lucru rămas.

9. După expirarea celor 2 ore 30 minute, Șeful de comisie va anunța încheierea Examenlui. Participanții au obligația de a lăsa pixurile jos, de a întoarce foaia de examen pe dos și de a aștepta ca Supraveghetorii să le ridice lucrarea de pe masă. Orice tentativă de a mai scrie după terminarea celor 2 ore 30 minute va fi sancționată cu anularea lucrării.

10. După strângerea tuturor lucrărilor, participanții vor aștepta în bancă să fie strigați de către Corector. Părăsirea sălii înainte de a asista la corectarea lucrării va fi considerată drept renunțare la Examen și sancționată cu anularea lucrării.

11. Corectarea se face în prezența participantului și a unui martor. Ambii au obligația de a urmări corectarea și de a semnala eventualele erori.

12. După corectarea lucrării proprii și pe cea a martorului, participantul își poate recupera obiectele predate Comisiei la intrarea în sala şi poate părăsi sala.ECHIPA SIMULĂRII VĂ UREAZĂ SUCCES!

Countdown - "Simularea Examenului de Admitere"


Powered by:

http://www.westgatestudios.ro/

Calendar

 • 1 Martie

  Lansarea oficială a site-ului Simulării

  Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

 • 6 Martie

  Începerea înscrierilor

  Începând de astăzi echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți uploada chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

 • 26 Aprilie

  Ultima zi de înscrieri

  Din acest moment nu se vor mai accepta înscrieri și plăți, iar în următoarele săptămâni va fi finalizată repartiția pe săli a participanților.

 • 20 Mai

  Simularea examenului de Admitere

  A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

Despre noi

ssmb
" Non scholae, sed vitae discimus"

Spre Site-ul SSMB
Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti cunoscută şi sub abrevierile SSM sau SSMB, a fost înfiinţată la 1 ianuarie/13 ianuarie 1875, la şase ani după întemeierea Facultăţii de Medicină din Bucureşti şi la optsprezece ani după prima societate ştiinţifică a medicilor din Bucureşti (Societatea Medicală Ştiinţifică – 1857).
© Copyright 2017 - Societatea Studenților în Medicină din București. Toate drepturile rezervate.