Simulare - SSMB Simulare - SSMB

Bine ați venit!
Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF "Carol Davila"

Rezultatele Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF "Carol Davila":
Coordonatorii Academici ai Ediției a VIII-a a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF "Carol Davila" doresc să declare că analiza subiectelor a suferit urmatoarele modificări:

1) Anularea grilei:

 • - Numărul 82 de la varianta 5

 • - Numărul 75 de la varianta 6

 • - Numărul 80 de la varianta 7

 • - Numărul 82 de la varianta 8

Menționăm că anularea subiectului a survenit din cauza unei erori de formulare, care a generat confuzie.
Ne cerem scuze pentru cele întâmplate.Baremele de corectare ale Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF "Carol Davila":


Repartiția în săli a participanților la cea de-a VIII-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila”:

Vă reamintim că din cauza numărului mare de participanți, distribuția se va face în următoarele locații:

 • - Palatul Faculații de Medicină, bd. Eroii Sanitari 8, București

 • - Facultatea de Drept, Universitatea București, Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, București

 • - Spitalul Universitar de Urgență București, Splaiul Independenței 290 (intrarea se va face însă prin curtea Facultății de Medicină, de pe Bd. Eroii Sanitari)

 • - Institutul Național de Sănătate Publică, Strada Doctor Leonte Anastasievici 1-3, București

 • - Institutul Naţional Victor Babeş, Splaiul Independenței 99-101

 • - Institutul National de Cercetare Cantacuzino, Splaiul Independenței 103, București

 • - Facultatea de Farmacie, UMF “Carol Davila”, Strada Traian Vuia 6, București

Repartiția este afișată în ordine alfabetică, inițial fiind repartizați candidații ce au optat pentru proba la alegere Chimie, urmând la final să fie listați candidații ce au ales proba la alegere Fizică.

Vă rugăm să verificați proba la alegere și în cazul în care aceasta nu coincide cu opțiunea aleasă de dumneavoastră, să trimiteți un e-mail pe adresa contact.simulare@gmail.com. Participanții care se află în această situație se vor prezenta în sălile în care au fost repartizați, urmând să primească varianta pentru care au optat.

De asemenea, în cazul în care nu vă regăsiți în lista cu repartiția în săli, vă rugăm să trimiteți un e-mail pe adresa contact.simulare@gmail.com, iar în ziua examenului trebuie să vă prezentați la Facultatea de Medicină (bd. Eroii Sanitari 8) și să anuntați orice voluntar să vă ghideze spre un membru al Comisiei Centrale pentru a remedia problema.
Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină

Societatea Studenților în Medicină din București, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila”, are deosebita plăcere de a anunța organizarea celei de-a opta ediții a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, ce va avea loc în data de 20 mai 2017.
Simularea, fiind singurul eveniment de acest gen recunoscut de Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila”, reprezintă un proiect emblematic în cadrul SSMB, care vine în sprijinul tuturor persoanelor ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină, oferindu-le posibilitatea de a participa la un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă. Prin intermediul acestuia, elevii își pot testa nivelul de cunoștințe acumulate și se pot familiariza totodată cu atmosferă și condițiile de examen, verificându-și capacitatea de a se adapta și de a rezolva cerințele în timpul alocat și în condițiile presiunii și emoțiilor aferente oricărei evaluări oficiale.

În fiecare an, peste 2000 de elevi participă la Simulare. Acest număr impresionant reflectă, pe de o parte, profesionalismul și seriozitatea de care SSMB a dat dovadă în demararea acestui proiect, dar totodată conferă veridicitate rezultatelor, întrucât fiecare candidat își poate aprecia poziția într-un clasament final cu un număr de contracandidați apropiat de cel de la examenul de admitere.

Dincolo de latura academică, în cadrul simulării se organizează o serie de evenimente non-formale precum turul facultății, târguri de prezentare, jocuri și alte activităti, iar cu această ocazie elevii îți pot cunoaște viitorii colegi, care le vor vorbi despre posibilitătile de implicare în activități de voluntariat în timpul studenției și despre viața de medicinist la UMFCD.

Echipa responsabilă de eveniment este reprezentată de studenți motivați, dornici de implicare și instruiți în domeniul în care activează și care, pe baza experienței anterioare, vor duce simularea examenului de admitere la standarde cât mai apropiate de admiterea oficială.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa de Organizare
Countdown - "Simularea Examenului de Admitere"


Powered by:

http://www.westgatestudios.ro/

Calendar

 • 1 Martie

  Lansarea oficială a site-ului Simulării

  Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

 • 6 Martie

  Începerea înscrierilor

  Începând de astăzi echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți uploada chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

 • 26 Aprilie

  Ultima zi de înscrieri

  Din acest moment nu se vor mai accepta înscrieri și plăți, iar în următoarele săptămâni va fi finalizată repartiția pe săli a participanților.

 • 20 Mai

  Simularea examenului de Admitere

  A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!