Simulare - SSMB Simulare - SSMB

Simulare 9
Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF "Carol Davila"

REZULTATE SIMULARE 19 MAI 2018
Vă informăm că Rezultatele și Clasamentul final în urma Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Carol Davila, din data de 19.05.2018, au fost publicate.

Vă reamintim că în urma contestațiilor din data de 19.05.2018 s-a decis anularea grilei 26 din varianta 1, 35 din varianta 2, 54 din varianta 3, 19 din varianta 4, 34 din varianta 5, 28 din varianta 6, 43 din varianta 7, 34 din varianta 8, având textul:

Despre ovocitul II sunt adevărate următoarele afirmații:

 • 1.Este diploid

 • 2.Se găsește în căile genitale

 • 3.Are același număr de cromozomi ca și spermatida

 • 4.Prezintă la interior zona pellucida

Conform baremului, răspunsul corect al întrebării este A, însă afirmația 1 este falsă. În urma anulării grilei, candidații care au răspuns corect conform baremului vor avea un punctaj mai mic cu un punct față de punctajul acordat la corectarea din sala de examen. De asemenea, noul punctaj maxim posibil devine 99 de puncte, în loc de 100.


Vă felicităm pentru participarea la Simulare și va urăm mult succes la Admitere!


Baremele de corectare ale Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF "Carol Davila":


Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină

Societatea Studenților în Medicină din București, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila”, are deosebita plăcere de a anunța organizarea celei de-a noua ediții a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, ce va avea loc în data de 19 mai 2018.
Simularea, fiind singurul eveniment de acest gen recunoscut de Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila”, reprezintă un proiect emblematic în cadrul SSMB, care vine în sprijinul tuturor persoanelor ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină, oferindu-le posibilitatea de a participa la un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă. Prin intermediul acestuia, elevii își pot testa nivelul de cunoștințe acumulate și se pot familiariza totodată cu atmosferă și condițiile de examen, verificându-și capacitatea de a se adapta și de a rezolva cerințele în timpul alocat și în condițiile presiunii și emoțiilor aferente oricărei evaluări oficiale.

În fiecare an, peste 2000 de elevi participă la Simulare. Acest număr impresionant reflectă, pe de o parte, profesionalismul și seriozitatea de care SSMB a dat dovadă în demararea acestui proiect, dar totodată conferă veridicitate rezultatelor, întrucât fiecare candidat își poate aprecia poziția într-un clasament final cu un număr de contracandidați apropiat de cel de la examenul de admitere.

Dincolo de latura academică, în cadrul simulării se organizează o serie de evenimente non-formale precum turul facultății, târguri de prezentare, jocuri și alte activităti, iar cu această ocazie elevii îți pot cunoaște viitorii colegi, care le vor vorbi despre posibilitătile de implicare în activități de voluntariat în timpul studenției și despre viața de medicinist la UMFCD.

Echipa responsabilă de eveniment este reprezentată de studenți motivați, dornici de implicare și instruiți în domeniul în care activează și care, pe baza experienței anterioare, vor duce simularea examenului de admitere la standarde cât mai apropiate de admiterea oficială.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa de Organizare
Au mai rămas
până la Simularea Examenului de Admitere!


Powered by:

http://www.westgatestudios.ro/


Calendar

 • 26 Februarie

  Lansarea oficială a site-ului Simulării

  Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

 • 26 Februarie

  Începerea înscrierilor

  Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

 • 13 Aprilie

  Ultima zi de înscrieri pe site-ul oficial al Simulării

  Ultima zi de înscriere pe site-ul oficial al Simulării. Ulterior, pentru a finaliza procesul de înscriere, va trebui să vă realizați un cont și pe platforma Universității. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

 • 18 - 27 Aprilie

  Perioada de înscriere pe platforma Universității

  În această perioadă are loc ultima etapă a procesului de înscriere la Simulare. În data de 17 Aprilie veți primi un email cu linkul către platforma Universității pentru a completa o serie de date și astfel veți finaliza înscrierea. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

 • 19 Mai

  Simularea examenului de Admitere

  A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

Testimoniale