Simulare - SSMB Simulare - SSMB

Bine ați venit!
Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF "Carol Davila"

Înscrierile s-au încheiat. Repartizarea în săli va fi afișată pe site în următoarele săptămâni. Vă mulțumim pentru interesul acordat!


Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină

Societatea Studenților în Medicină din București, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila”, are deosebita plăcere de a anunța organizarea celei de-a opta ediții a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, ce va avea loc în data de 20 mai 2017.
Simularea, fiind singurul eveniment de acest gen recunoscut de Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila”, reprezintă un proiect emblematic în cadrul SSMB, care vine în sprijinul tuturor persoanelor ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină, oferindu-le posibilitatea de a participa la un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă. Prin intermediul acestuia, elevii își pot testa nivelul de cunoștințe acumulate și se pot familiariza totodată cu atmosferă și condițiile de examen, verificându-și capacitatea de a se adapta și de a rezolva cerințele în timpul alocat și în condițiile presiunii și emoțiilor aferente oricărei evaluări oficiale.

În fiecare an, peste 2000 de elevi participă la Simulare. Acest număr impresionant reflectă, pe de o parte, profesionalismul și seriozitatea de care SSMB a dat dovadă în demararea acestui proiect, dar totodată conferă veridicitate rezultatelor, întrucât fiecare candidat își poate aprecia poziția într-un clasament final cu un număr de contracandidați apropiat de cel de la examenul de admitere.

Dincolo de latura academică, în cadrul simulării se organizează o serie de evenimente non-formale precum turul facultății, târguri de prezentare, jocuri și alte activităti, iar cu această ocazie elevii îți pot cunoaște viitorii colegi, care le vor vorbi despre posibilitătile de implicare în activități de voluntariat în timpul studenției și despre viața de medicinist la UMFCD.

Echipa responsabilă de eveniment este reprezentată de studenți motivați, dornici de implicare și instruiți în domeniul în care activează și care, pe baza experienței anterioare, vor duce simularea examenului de admitere la standarde cât mai apropiate de admiterea oficială.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa de Organizare
Countdown - "Simularea Examenului de Admitere"


Calendar

 • 1 Martie

  Lansarea oficială a site-ului Simulării

  Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

 • 6 Martie

  Începerea înscrierilor

  Începând de astăzi echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți uploada chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

 • 26 Aprilie

  Ultima zi de înscrieri

  Din acest moment nu se vor mai accepta înscrieri și plăți, iar în următoarele săptămâni va fi finalizată repartiția pe săli a participanților.

 • 20 Mai

  Simularea examenului de Admitere

  A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

Cum mă înscriu ?

 • Pentru a vă înscrie trebuie să vă creați un cont pe site, completând formularul de la secțiunea “Înregistrare”. Ulterior, va trebui să plătiți taxa de participare în contul Societătii Studenților în Medicină din București.

  Pentru a finaliza înscrierea va trebui să încărcați dovadă de plată în câmpul „Dovada de plată” pe care îl găsiți în secțiunea “Contul meu”. Dacă totul a fost corect realizat, veți primi o confirmare a înscrierii din partea echipei noastre.


 • Cum plătesc ?

 • Taxa se achită în contul Societății Studenților în Medicină din București, deschis la BRD, sucursala I.C. Brătianu: RO69BRDE410SV72489444100. Plata taxei se poate face doar prin depunere la ghișeu sau prin transfer bancar. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal, etc).

  În cazul în care plata este efectuată de către altă persoană decât participantul, va rugăm să indicați la „Mențiuni” numele participantului în momentul în care se achită taxa.