Divizia de Resurse Umane

Societatea Studenților în Medicină din București

Resurse Umane

Dacă până acum te-a tentat să te înscrii ca voluntar în cadrul oricărui proiect SSMB, ai observat, probabil, pașii care trebuie urmați: completezi formularul afișat pe Facebook, te prezinți la interviu, iar apoi aștepți nerăbdător e-mailul prin care ești anunțat că ai fost acceptat.

Dar te-ai întrebat vreodată din ce departament fac parte cei care se ocupă de acest proces de selecție ai celor mai pregătiți voluntari? Mințile acelea care născocesc întrebările care te pot închide sau îți confirmă că ai ce trebuie pentru un anumit proiect sunt ale unor studenți din Divizia de Resurse Umane. Ei sunt în strânsă legătură cu coordonatorii fiecărui proiect pentru a le înțelege nevoile și a individualiza call-ul si interviul în funcție de acestea.

În spatele mail-urilor de acceptare/respingere sunt tot ei, iar în final, prin intermediul lor, lista centralizată cu voluntarii acceptați ajunge la coordonatorul de proiect, urmând ca la sfârșitul semestrului echipa de HR să se ocupe de centralizarea listelor de voluntari și contorizarea activităților desfășurate pe parcursul proiectelor pe baza unei grile bine definite.

Sub tutela acestei divizii intră și unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ,,Școala SSMB”- un weekend de jocuri, training-uri și distracție menite să insufle noilor veniți atmosfera caracteristică din familia SSMB.

With great power comes great responsability, tu accepți provocarea? Dacă raspunsul este da, alătură-te Diviziei de HR și participă la modelarea familiei SSMB.