Divizia de IT & Grafică

SOCIETATEA STUDENȚILOR ÎN MEDICINĂ DIN BUCUREȘTI

IT & Grafică

Fie că este vorba de un suport vizual care îți fură privirea sau de o modificare a platformelor online pe care ne desfășurăm activitatea de promovare, echipa de IT & Grafică vine în permanență în sprijinul Societății.

Dacă ești o fire creativă, pasionată de tehnologie, echipa noastră vine în sprijinul tău. Deși cu toții suntem mediciniști, fiecare dintre noi am făcut un pas în față și am acceptat provocarea de a învăța câte ceva nou într-un mediu interactiv, care nu-ți dă posibilitatea să te plictisești.

Nu suntem doar oamenii din spatele calculatoarelor, cum ar crede unii, ci suntem cei care reușim alături de echipa de Relații Publice să clădim imaginea Societății, punându-ne la bătaie zi de zi inspirația și inventivitatea. Chiar și când vine vorba de IT, nu ne-am cataloga drept mici Dexteri decodând informatica viitorului, ci mai degrabă o mână de oameni pasionați care au învățat împreună tainele inovației.

Dacă ești pasionat de mediul online, ai înțeles importanța unui suport vizual bine definit și îți dorești să dai frâu liber creativității tale, te așteptăm în echipa noastră plină de zâmbete și voie bună.