Divizia de Logistică

SOCIETATEA STUDENȚILOR ÎN MEDICINĂ DIN BUCUREȘTI

Logistică

Te-ai întrebat vreodată cine s-a asigurat de amenajarea spațiilor în care tu ai dat Simularea Examenului de Admitere sau în care s-a ținut conferința aceea care te-a impresionat? Orice eveniment la care vei participa, de la cele mai restrânse și pline de magie, până la cele mai ample care adună sute de voluntari și beneficiari, are în spate un actor nevăzut, dar totuși indispensabil. Una dintre rotițele care pune mecanismul SSMB in mișcare este Divizia de Logistică.

Ce presupune să fii membru? Pe lângă procurarea tricourilor și badge-urilor care vin în ajutorul voluntarilor, asigurarea necesarului de materiale promoționale si protocolare precum kituri de training, laptopuri, proiectoare, mape, pixuri, te bucuri și de compania unor oameni plini de energie, care fac haz in orice moment, fie el de cărat camere întregi de cutii cu protocoale sau de asigurat resursele materiale esențiale. Și asta se întâmplă des! Dar la fel de dese sunt glumele care te fac să pui cutia jos pentru a râde cu poftă fără să ți se taie răsuflarea.

Pe scurt: ei sunt unii dintre oamenii fără de care evenimente precum IMSCB, Doneaza Sange, Fii Erou, ZEM, Simularea Examenului de Admitere si încă multe altele ar râmâne doar la nivel teoretic.