Divizia de PR

SOCIETATEA STUDENȚILOR ÎN MEDICINĂ DIN BUCUREȘTI

Relații Publice

Te-ai întrebat vreodată cine se află în spatele tuturor postărilor și materialelor pe care le găsești în mediul virtual, pe grupul de Facebook SSMB sau pe pagina de Instagram?

Răspunsul este Divizia de Relații Publice, o echipă devotată promovării tuturor evenimentelor organizate de marea familie SSMB! Astfel, membrii PR te țin la curent cu toate datele de care ai nevoie pentru a te înscrie într-un proiect, pentru a deveni voluntar sau pentru a afla mai multe despre edițiile anterioare.

Mereu pregătiți să ia pulsul fiecărui eveniment, colectează fotografiile, afișele, feedbackul participanților, impresiile voluntarilor și ale coordonatorilor, pentru a crea postările care ajung la tine!

Dincolo de aspectele organizatorice prezentate pentru a crea o imagine cât mai clară asupra proiectelor din diferitele departamente, cei de la PR se ocupă de construirea imaginii SSMB ca întreg, cu tot ceea ce presupune ea: momente frumoase, prieteni adevărați, lucru în echipă, dorința de a cunoaște și de a evolua, învățând împreună!