Comitetul Permanent pentru Schimburi de Cercetare

SOCIETATEA STUDENȚILOR ÎN MEDICINĂ DIN BUCUREȘTI

STANDING COMMITTEE ON RESEARCH EXCHANGE

Într-o societate din ce în ce mai globalizată, una din cele mai bune metode de a te dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, este de a călători. Vizitând locuri noi și explorând diferite culturi, ți se deschid noi orizonturi, descoperi metode alternative de gândire și legi prietenii cu oameni de pe tot globul.

Departamentul SCORE contribuie la dezvoltarea carierei tale medicale, oferindu-ți oportunitatea de a participa la stagii de cercetare în toată lumea, chiar și în țări de pe alte continente. Experiența în sine este una de neuitat, norocoșii având posibilitatea de a-și petrece câteva luni într-un mediu multicultural, unde pot cunoaște oameni dintre cei mai diverși si care le pot da o altă perspectivă asupra lumii în care trăiesc. De asemenea, vor avea contact cu diversitatea de modalități în care personalul medical își desfășoară activitatea ceea ce contribuie la formarea unei culturi medicale vaste.

Participând la stagiile SCOPE/SCORE poți avea ocazia de a răspândi cultura autohtonă peste granițele țării și prin aceasta, poate, de a-ți contura mai bine identitatea națională. Ai planuri mai bune pentru sezonul cald și rece?