Divizia de Training

SOCIETATEA STUDENȚILOR ÎN MEDICINĂ DIN BUCUREȘTI

Training

Knowledge is power. Cum nicio structura eficientă nu poate funcționa fără să aibă la bază un set de valori bine definite, un rol important în procesul de formare ar echipei SSMB îl are Divizia de Training.

Familia voluntarilor a înțeles încă de la început că cel mai eficient mod de a învăța este împreună, de aceea studenții care au decis că vor să își dezvolte abilitățile de public speaking în cadrul sesiunilor de training naționale și internaționale, ajung ca mai apoi să aplice tot ce au învățat în colectivul de voluntari.

Training-urile propuse au rolul de a consolida relațiile din cadrul echipei SSMB, de a le oferi voluntarilor o serie de tips & tricks pentru ca munca lor sa fie mai eficientă, dar și pentru a da un strop de culoare întregii noastre activități.

Training-urile propuse au rolul de a consolida relațiile din cadrul echipei SSMB, de a le oferi voluntarilor o serie de tips & tricks pentru ca munca lor sa fie mai eficientă, dar și pentru a da un strop de culoare întregii noastre activități. În cadrul unui training, toți participanții sunt încurajați să-și împărtășească experiențele, ideile și credințele, acestea devenind o reală sursă de inspirație, dar și un mod extraordinar de însușire sau perfecționare al unor abilități esențiale.

Dacă îți place să vorbești în public sau cauți o provocare care să te scoată din zona de confort și să te ajute să îți depășești emoțiile în fața unei audiențe, implicându-te activ în evoluția voluntarilor SSMB, locul tău este alături de noi, în echipa de Training!